Дата и час: Чет Сеп 09, 2010 8:04 am

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
 Музикални предложения за предаването 
Автор Съобщение
Аватар

Мнение Музикални предложения за предаването
Здравейте, не съм писал мн по форумите тук и не съм сигурен дали някой ще обърне внимание на тази тема, но съм длъжен все пак да опитам. Надявам се да е нямало такива теми преди.
Та става дума за предложения за групи, които се харесват на слушателите и биха искали да чуят в това тежко предаване :banger: . Незнам дали на водещия, г-н Върбанов ще му допадне идеята, но той сам си решава в крайна сметка. И ако все пак има интерес ще се радвам :) .
Аз имам 1 предложение за следващото предаване. Става дума за швейцарската фолк метъл група Eluveitie и по-скоро за наближаващия им на 19.02.2010 албум, Everything Remains As It Never Was. За тези, които проявяват интерес, това е линка :) http://www.metalstorm.ee/bands/band.php ... =Eluveitie. Благодаря предварително.

Сря Фев 03, 2010 1:12 pm
Профил
Шефа
Аватар

Мнение Re: Музикални предложения за предаването
Здравей Хелия, благодаря за предложението. Изглежда ми разумно и поставено съвсем на време и на място. Имаш ли швейцарска народна носия? Аз още не. Но пък от заседяване пред този компютър, от гръдния ми кош започва да провисва нещо, като виме на швейц. крава.

Сря Фев 17, 2010 4:50 pm
Профил
Аватар

Мнение Re: Музикални предложения за предаването
Значи не знам дали си ги представил вече в предаването си, ама става дума за Еквилибриум, немска фолк метъл шайка със страхотни парчета, на 18.06.2010 излезе последния им албум, мн жестока група за фенове на фолка като мене де :banger:

Сря Юни 23, 2010 11:45 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ]